OKT TRAILER FİLOSUNU FORD İLE GÜÇLENDİRDİ

OKT TRAILER FİLOSUNU FORD İLE GÜÇLENDİRDİ


Araç üstü ekipman ve treyler sektörünün öncü firması OKT Trailerfilosunu Ford ile güçlendirdi.


OKT Trailer, Aydın Zafer Ford Plaza ile filosuna 6 adet yeni araç ekledi. 40 yılı aşkın deneyimi ve büyüyen iş hacmiyle birlikte doğan ihtiyaca yönelik filosunu genişleten OKT Trailer, Ford marka ticari ve binek araç olarak toplamda; 3 adet Ford Focus, 2 Adet Tourneo Courier ve 1 adet Ford Fiesta aracını Aydın Zafer Ford Plaza’da düzenlenen teslimat töreni ile teslim aldı.


Aydın Zafer Ford Plaza Genel Müdürü Gökhan Pehlivan, OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş ve OKT Trailer şirket çalışanı Ömer İncedal’ın katıldığı teslimat töreninde konuyla ilgili konuşan Pehlivan; “Aydın’ın ve Aydın’lı firmaların ticarette her geçen gün daha da önemli bir role sahip olmasıfilo satışlarımıza önemli katkısı bulunuyor. Sanayinin gelişmesi ile iş hacmi ve istihdamdabüyük ölçüde artış görülmektedir. Bu artış ile birlikte ilimizde bulunan diğer sektörlere de büyük ölçüde katı sağlamaktadır. Aydın’ın büyük ölçekli firmaları arasında yer alan ve ülkemizi Dünya’da temsil eden OKT Trailer’a Ford marka araç teslimatı gerçekleştirerek filolarına değer katmaktan mutluluk duyuyoruz. Aydın’daki tüm firmaların yeni yılda da yeni başarılara imza atmalarını temenni ederiz.”dedi.



OKT TrailerGenel Müdürü Hakan Maraş 2018 yılında açılan Ar-Ge merkezi ile birlikte daha yoğun çalışma içerisinde bulunduklarını ve bu sebeple farklı ihtiyaçların doğduğunu belirterek şöyle konuştu; “Şirketimizin yeni marka konumlandırması olan “Curious For Better” mottomuz ile merakımızı ön plana çıkararak çalışmalarımıza yön veriyoruz. Bu bağlamda Dünya üzerinde farklı coğrafyalarda müşteri bazındaki çalışmalarımız ile iş hacmimiz her geçengün daha çok artıyor. Böylece, Gökhan Bey’inde söylediği gibi daha fazla iş gücü, daha fazla malzeme alımı ve yine daha fazla ekipman ihtiyacı oluşturarak ülkemize ve ilimize daha fazla katkı sağlamamızı sağlıyor. Şirketimiz çalışanlarının iş seyahatleri, görüşmeleri ve ülkemizde gerçekleştirdiğimiz birçok proje için filomuzu genişletmeye ihtiyacımız doğdu. Bu ihtiyacımızı karşılamamıza destek olan Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş’a ve filomuzu genişletmemizde bize katkı sağlayan Zafer Ford Plaza Genel Müdürü Gökhan Pehlivan’a teşekkür ederiz. Daha çok merakla farklı projelerde yer alarak ülkemize katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

Aydın Zafer Ford Plaza’da gerçekleştirilen teslimat töreninde Plaza Genel Müdürü Gökhan Pehlivan Ford marka 6 aracı OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş ve OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş’a teslim ederek toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.